Rik & Hanneke

– 13 oktober 2017 –

1 oppersauwelaar, 1 fantastisch lieve vrouw en 2 snoepjes van kindjes: de hoofdrolspelers van 13 oktober 2017! Rik en Hanneke trouwden vandaag en hoe gaaf was het dat Mats en Evi OVERAL bij betrokken waren! Sowieso bij alle voorbereidingen maar tijdens de dag zelf waren zij samen met papa en mama het middelpunt! En wat straalden deze vier toppers! De dag begon voor Rik en z’n vrienden met een lekker Moatenpilske (schrijf ik dat zo goed Gils??) en Hanneke en Evi waren op het gemak aan het optutten bij Piet en Arda.

Na een top lunch verzorgd door Briene was daar de ouderwetse schoolbus (jawel: een DUBBELDEKKER) en dat was wel zo ontzettend gaaf!! Met z’n allen die bus in IK OOK!! en alle kindjes bovenin zwaaien of hun leven ervan afhing! Heerlijk om te zien (en natuurlijk om te mogen fotograferen). Daarna trouwen in Dongen, heerlijke taart gegeten, ontzettend gelachen en afgesloten bij De Fazanterie. Het begin van het feest leek wel Sauwelen 2.0 (ik snap niet dat de vrienden van Rik + de broers van Hanneke niet ook ieder jaar in de ton staan…….) Echt goud!

Daarna het dak eraf met DJ MATS! Lieve Rik en Hanneke ik heb onwijs genoten van jullie mooie dag!

Dankjewel dat ik deze voor jullie mocht vastleggen. Hier alvast een sfeerimpressie en het album en alle overige foto’s volgen snel!

Veel liefs Nicole