Thank you for trusting me to capture your memories for you
REFERENTIES

Hieronder een aantal reacties van diverse bruidsparen: dankjewel voor al jullie lieve woorden!

“Je natuurlijke vrolijkheid en enthousiasme past perfect bij de sfeer op een bruiloft, bedankt voor de mooie foto’s!”

Niek & Manon

"Haar manier van fotograferen is natuurlijk, geen statige portretten, maar spontane echte foto's met emotie! Dat is wat we wilden"

Jos & Patricia

“Nicole was er al op tijd, en stelde brenda gelijk gerust, let maar niet op mij ik ben er niet! En inderdaad heel de dag dat ze onze dag vast heeft gelegd niet in de gaten gehad dat er een fotografe rond liep!”

Tom & Brenda

“Haar enthousiasme werkt aanstekeijk wat terug te zien is op de prachtige foto’s die ze maakt. Ons gevoel van die dag is op elke foto terug te zien! Echt een aanrader!”

Martijn & Marieke

“Nicole liet ons ontspannen en lachen wanneer we gespannen waren, heeft een perfect gevoel voor het vastleggen van de bijzondere en emotionele momenten en een talent en gevoeligheid voor het maken van een trouwalbum."

Tim & Femke

“Nicole creëerde een heel ontspannen sfeer met veel plezier en lol hierdoor zijn de foto’s ook heel natuurlijk. Duidelijk veel ervaring en niets is te gek! Een echte aanrader.”

Robbie & Lieke

“Nicole, je bent een top fotografe! Zeer vakbekwaam, duidelijk, creatief, je mist geen enkel detail! Kortom: een absolute aanrader! Harstikke bedankt!”

Wilbert & Ellen

“Man man, wat heb jij op de dag zelf je best gedaan om onze dag zo geweldig mogelijk vast te leggen. En dat is zeker gelukt! Door je enthousiasme en spontaniteit weet je de juiste sfeer mee te brengen, maar tegelijkertijd zorg je voor de juiste balans door jezelf ‘achter de schermen’ te houden je je vooral bezig te houden met waar je zo goed in bent: foto’s maken!”

Dave & Joyce

“Op de één of andere manier lukt het Nicole om op die juiste, kortdurende momentjes de perfecte foto te maken. Daarnaast heeft zij een sterk oog voor detail waardoor we foto’s hebben van kleine, subtiele dingentjes waarvan we zelf nooit bedacht zouden hebben om ze op de foto te zetten.”

Bas & Lotte

“Ze wist iedereen enthousiast te krijgen en vooral een spontane lach op het gezicht te toveren!”

Bart & Marjolein

“Nicole, harstikke bedankt voor de super mooie en spontane foto’s. Je bent een erg leuke meid, die je echt op je gemak sopper!”

Micha & Debbie

“Lieve Nicole, wat ben jij een topper! Wij kunnen er niks anders van maken want het is zo! Je bent zo professioneel in je vak maar tegelijkertijd maakte je ons ontzettend aan het lachen (de rest van de gasten ook trouwens) en we kregen kippenvel van het eindresultaat! WAUW!”

Jamie & Patrick

“Van het begin tot het eind hebben we ons op ons gemak gevoeld bij Nicole. Ze doet er alles aan om de leukste foto’s te maken, niets is te gek! Zelfs van onze gasten kregen we complimenten over Nicole.”

Tijn & Laura
Zakelijke relaties & Partners

Waar wij mee samen werken

Interesse? Stuur dan even een e-mail!