Photography is an investment in your memories
Tarieven

Iedere fotoreportage kent zijn eigen prijskaartje. Daarnaast zijn er ook nog tal van mogelijkheden op het gebied van fotoprints, albums etc. Hieronder lees je daar meer over.

Bruidsreportages

Als je investeert in mij als jullie bruidsfotografe, krijg je meer dan alleen maar een fotografe die op komt dagen op je trouwdag. Je investeert in kwaliteit, veel persoonlijke aandacht (voor, tijdens en na de bruiloft) en je kunt ervan op aan dat er met volledige toewijding en liefde aan jullie reportage wordt gewerkt. Vanwege grote vraag naar bruidsfotografen van april t/m september fotografeer ik in deze maanden op vrij- en zaterdagen uitsluitend minimaal 6 aaneengesloten uren op jullie grote dag. Een mooie pure bruidsreportage heb je al vanaf € 1.275,00 inclusief fotoalbum. Voor een volledig overzicht download mijn tarievenlijst:

Fotoreportages

Een mooie pure reportage heb je al vanaf € 125,00 inclusief fotoalbum. Voor een volledig overzicht download mijn tarievenlijst:

School/KDV Fotografie

U heeft als school/kinderdagverblijf geen kosten! Bij interesse kom ik graag een keer bij uw school/KDV praten om de mogelijkheden te bespreken. Mail me even om een afspraak te maken: info@nicoleermen.nl

Cadeaubon

Op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau? Geef eens een fotocadeaubon dan ben je verzekerd van een origineel cadeau met een blijvende herinnering. Superleuk om te geven en zeker om te krijgen! Mail me even het bedrag waarvoor je de cadeaubon wilt aanschaffen en ik zorg dat de bon voor je klaarligt. De bon kan ingewisseld worden voor een fotoshoot of voor fotoproducten. Bonnen zijn onbeperkt geldig en niet inwisselbaar tegen geld.

Bekijk hier ons laatste werk

Recente projecten

Interesse? Stuur dan even een e-mail!