Johan & Emy

– 8 september 2017 –

Maar liefst 4 aanvragen voor bruidsfotografie op 8 september 2017. Maar Johan en Emy waren het eerst! En wat was ik blij want wat was het gaaf! Sowieso Emy: wat ben jij toch een ongelooflijk lieve meid! Ik kende je nog helemaal niet en we hebben heel wat zitten appen vóór de bruiloft! je jurk, je bruidsmeisje, je haar, je make up en een hoop andere kletspraatjes alles kwam voorbij! Echt gezellig!!

Toen 8 september……. REGEN!! NEEEEE! Maar 1 ding was zeker: Johan en Emy lieten hun dag er echt niet door verpesten! Met een stuk of 25 doorzichtige paraplu’s in de aanslag hebben zij die bruiloft gerockt!

S’ Morgens foto’s maken in de regen bij kasteel Stapelen: BOEIEND! Het leverde toffe plaatjes op! Tijdens de ceremonie enorm moeten lachen omdat er zo’n 60 leerlingen van Johan langs het kasteel aan kwamen stormen om hun meester Johan en zijn prachtige Emy toe te zingen. Gehuld in witte T-shirts en allemaal een witte ballon stonden ze het bruidspaar op te wachten. Wat een feest!

Terwijl ik de foto’s bewerkte heb ik continu het ‘bananenlied’ in mijn hoofd, THANKS JOHAN !! hahaha

Lieve Johan en Emy, thanks voor het vertrouwen in mij als fotografe, ik heb genoten van jullie en jullie dag! Ontzettend veel geluk samen!

Liefs, Nicole