Jeffrey & Astrid

– 18 mei 2018 –

De start van mijn bruidsseizoen: de trouwdag van Jeffrey en Astrid! En wat voor een start: het weer zat super mee: prachtig mooie blauwe lucht en heel veel zon! Jeffrey en Astrid konden hun dag zoals gepland heerlijk buiten vieren! Na een heerlijk relaxte fotoshoot tussen de super mooie paarse bloemen nog even snel langs Wildkamp: Dé plek waar deze twee elkaar voor het eerst ontmoeten, of ja niet persé op die plek maar wel doordat ze beide voor dit bedrijf werkten. Daarna een super ceremonie in de tuin van Goeijers, SUPER mooie decoratie! Rood was de kleur van hun dag! Dat zie je ook wel terug in allerlei mooie details! Goed gedaan jongens het zag er top uit!

Tijdens de ceremonie ook gezellig dat Olaf nog een plaatsje toegekend had gekregen 😉 want die kon toch niet ontbreken!

En dan die taart! WAUW Zo’n grote mega taart had ik nog nooit gezien. Een groot hart vol met aardbeien. De gasten konden hun lol niet op want er werden mega grote stukken uitgedeeld! Ik mocht ook proeven hihi! Heerlijk!!

Nou lieve Jeffrey en Astrid, het was voor mij ook een super dag! Ik vond het super gezellig deze dag met jullie mee te mogen maken als fotografe! En mijn ‘buddy’ Rik ook! Die nog nooit echt een Gilse bruiloft had meegemaakt!

Geniet van elkaar!! Veel liefs,

Nicole