Tim en Femke

Lieve Tim en Fem, wat een eer dat jullie me in september 2016 vroegen of ik jullie bruidsreportage wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat! Zo gaaf om te zien hoe jullie van begin tot eind genoten hebben van alle voorbereidingen, hoe jullie samen een geweldig mooie dag wisten te organiseren. Spannend ook! Wat zou het weer doen!? Nou het weer was MEGA! Misschien zelfs wel iets te warm in je ??-delig trouwkostuum, toch Tim 😉 Lekker zweten tijdens de fotoshoot!

Heel bijzonder dat jullie ontmoetingsmoment bij de Duinen was! Ben stiekem best trots dat jullie dat idee hebben doorgezet!! hihihihi 🙂 Het was fantastisch! Een trillende Femke liet ik achter aan de ene kant van de berg.. Snel rennen naar de andere kant van de berg waar Tim en jullie familie stonden te wachten. FEMKEEEE!!! Riepen ze en daar kwam je! Wat was je prachtig mooi!! En wat was jullie ontmoetingsmoment bijzonder!

Na daarna lekker gezweet te hebben tijdens de fotoshoot (hihi) konden jullie nog heerlijk relaxt op een kleedje van elkaar genieten voor jullie je jullie gasten bij het Houtse Meer voegden voor de ceremonie. Jullie geloftes.. zo eerlijk, zo puur! Echt prachtig beschreven hoe jullie gevoel voor elkaar is! Ik ben trots op jullie! Het was een prachtige dag!! Heel heeeeeel veel geluk samen in jullie mooie nieuwe huis!

X Colleke!