Be crazy enough to know you can do anything in life.
Nicole Ermen

Hoi, ik ben Nicole! Ik ben degene achter de fotocamera! Ik ben dol op het fotograferen van echte pure emoties! Vol enthousiasme en ervaring start ik aan iedere fotoreportage! Met een voorkeur voor bruidsreportages! Al sinds 2010 fotografeer ik bruiloften, hoeveel precies? Geen idee ik ben de tel kwijt, in ieder geval meer dan 100. Ik weet in ieder geval wel dat ik in al die jaren ontzettend veel leuke mensen heb leren kennen, mezelf steeds weer betrapt heb op een brok in mijn keel bij die mooie speeches en geloftes, en ja negen van de tien keer sta ik ook te huilen (en in de tussentijd klik, klik, vang ik jullie traantjes!) Ik weet inmiddels ook dat bruidstaart echt veel lekkerder is dan ‘gewone’ taart en dat bruidsfotografe zijn het allermooiste beroep is dat er bestaat. Ik hoop dit nog heel lang en vaak te mogen doen! Misschien ook wel bij jullie!?

Rik Spitters

Sinds 2009 werk ik voor mezelf als videograaf en zit ik regelmatig op de regiestoel. In deze tijd heb ik aan de meest uiteenlopende projecten mogen werken, met als hoogtepunt mijn reis naar Rio waar ik als onderdeel van TeamNL alle media en technologie regelde. Een ander hoogtepunt is mijn gezin. Samen met Nicole en onze twee kindjes wonen we in het groene dorp Berkel-Enschot in Brabant. Hoewel ik me voornamelijk focus op de zakelijke markt maak ik samen met Nicole ook particuliere reportages. Vaak in de vorm van een one-day-edit. Waarbij ik in 1 dag een complete video produceer. Supertof als start van jullie trouwfeest! 

Team

In principe fotografeert Nicole altijd de foto-opdrachten en verzorgt Rik de video’s. Maar het komt voor dat we de klus niet alleen kunnen klaren of dat we wegens omstandigheden de klus niet zelf kunnen klaren. We werken met een vast team van freelancers die zich qua stijl en manier van werken stroken aan onze werkwijze. Kortom: je eindproduct is altijd van het niveau zoals je van ons gewend bent. 

Bekijk hier ons laatste werk

Recente projecten

Interesse? Stuur dan even een e-mail!