Joost & Annelie

– 1 juni 2018 –

Lieve Joost en Annelie,

Allereerst: wat zijn jullie toch een super stel! Altijd hartelijk, altijd gastvrij, altijd gezellig!! Deze bruiloft was voor mij extra bijzonder omdat mijn ‘video-maatje’ Rik er ook heel de dag bij was! Ik heb enorm gelachen tijdens jullie dag! Alleen al om Joost die daar z’n koeien stond te roepen op een veldje, tja waar was het ergens? Midden in the no where van Alphen of Riel??

In ieder geval prachtig mooie klaprozen EN een klavertje vier! Wat wil je nog meer.

We waren een beetje bang voor het weer maar dat was niet nodig! Een prachtige droge dag (in ieder geval op de momenten dat het droog moest zijn ;).

De gemeentelijke ceremonie vond plaats op een hele mooie bijzondere plek: Hennie’s Veranderij op jullie eigen erf! Geweldig toch! Het zag er prachtig uit! Daarna nog naar de kerk waar jullie bijna naartoe hadden moeten lopen aangezien de auto niet startte. Dat vergeet je je leven nooit meer haha!

Super om jullie blije gezichten te zien s ‘avonds op het feest toen Rik zijn one-day-edit toonde. Ik kan met mijn aftermovie niet op tegen zo’n bewegende video maar hier hebben jullie wel een mooie indruk van jullie dag in foto’s! En natuurlijk straks het mooie album!!

Super!! Dankjewel dat ik erbij mocht zijn!

Veel liefs en we spreken elkaar snel (als Rik en ik vlees komen halen bijvoorbeeld haha!)